Trenutno berete..

Vabljeni na otvoritev festivala 19. Front@ v Murski Soboti

Ne agresija, radovednost širi obzorja. S tem geslom vas vabimo na otvoritev 19. Front@, festivala sodobnega plesa, ki bo potekal v Murski Soboti.

Otvoritev bo 28. avgusta 2024, ob 20. uri v Gledališču Park, kjer bo na sporedu predstava Gran Bolero, delo priznanega španskega koreografa Jesusa Rubia Game. Predstavo bodo izvedli Zagrebški plesni ansambel in En-Knap Group, priznani ansambli iz Hrvaške in Slovenije.

Festival se bo nadaljeval vse do 31. avgusta 2024. Poleg otvoritvene predstave vas vabimo, da se udeležite še drugih dogodkov v okviru festivala. Celoten program in več informacij najdete na uradni spletni strani festivala.

Spoštovani,

z veseljem vas vabimo na otvoritev festivala 19. Front@, ki bo potekal pod geslom “Ne agresija, radovednost širi obzorja.”.

Kdaj: sreda, 28. avgusta 2024, ob 20. uri
Kje: Gledališče Park, Murska Sobota
Kaj: Predstava Gran Bolero španskega koreografa Jesusa Rubia Game, v izvedbi vrhunskih plesnih ansamblov – Zagrebškega plesnega ansambla in En-Knap Group.

Vljudno vabljeni!

Matjaž Farič,
umetniški vodja festivala


Vabljeni tudi na druge prireditve v okviru festivala 19. Front@, ki bo potekal od 28. do 31. avgusta 2024. Več informacij o programu najdete na: www.flota.si/fronta.html  

Festival 19. Front@ omogočajo:
Ministrstvo za kulturo RS, Mestna občina Murska Sobota.

Organizator:
Flota, zavod, Murska Sobota

Soorganizatorji:
Flota Ljubljana, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota

Partnerji:
Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Zavod Bunker

Pokrovitelji:
SGP Pomgrad, Radenska, Korenika

Medijski pokrovitelji:
Val 202, Radio Murski val, Vestnik, Radio Si


S spoštovanjem,
Ekipa festivala 19. Front@